Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 293649   |    |  Avís legal


 INOXFORMA S.L.

  Av. Pirelli, 18
  08241 - Manresa (Barcelona) 
  Tel: 93 872 98 00
   Correu-e: info@inoxforma.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de INOXFORMA S.L. amb CIF ESB60327756 i domicili social a Av. Pirelli, 18, 08241, Manresa (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, INOXFORMA S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

INOXFORMA S.L. informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que INOXFORMA S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info***inoxforma.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de INOXFORMA S.L..

Tancar finestra

Tel. 0034 93 872 98 00
Fax. 0034 93 872 55 30

info@inoxforma.com

MAPA EXPORTACIONS
INTERNACIONALS
INOXFORMA S.L. - SAWIMA S.L.
© 2012
CERTIFICACIONS ISO
9001/14001

INOXFORMA S.L., CIF:ESB60327756, Av. Pirelli, 18 , 08241 - Manresa, Cont.: info@inoxforma.com